Burgonyakrém leves erdei gombával

FőoldalLevesBurgonyakrém leves erdei gombával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyakrém leves erdei gombával hozzávalói:

Burgonyakrém leves erdei gombával elkészítése:

A leveszöldséget megmossuk, megtisztítjuk, majd felszeleteljük. A meghámozott burgonyát kockára vágjuk, majd forró olajon egy pillanatra megpirítjuk. Ezek után a felöntjük a levessel, és 15 percen keresztül fedő alatt megfőzzük. A megpuhult zöldségeket pürésítjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a megfelelő mennyiségű sót és a borsot. A Gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd olajon megfuttatjuk. Kevés sóval, borssal ízesítjük. Tálaláskor a gombával és a tejszínhabbal díszítjük.

Egy finom burgonyakrém leves erdei gombával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1717 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei