Burgonyagombóc tavaszi levesbe

FőoldalLevesBurgonyagombóc tavaszi levesbe

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyagombóc tavaszi levesbe hozzávalói:

Burgonyagombóc tavaszi levesbe elkészítése:

A gombóchoz a burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és burgonyanyomón átnyomjuk. Liszttel összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, a borsot és egy kevés sót. Félretesszük. Vizes kézzel apró gombócokat formálunk a burgonyamasszából és a fövö levesbe tesszük. Amikor a gombócok feljönnek a leves felszínére, az étel elkészült.

Egy finom burgonyagombóc tavaszi levesbe ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2078 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei