Bundás karalábé

FőoldalHúsos ételFőfogásBundás karalábé

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bundás karalábé hozzávalói:

Bundás karalábé elkészítése:

A meghámozott karalábét vágjuk ujjnyi szeletekre, majd egy kevés sós vízben (vagy gőzben) pároljuk puhára, majd alaposan csurgassuk le. A tojásból, 10 dkg lisztből és a tejből kevés sóval keverjünk sűrű palacsintatésztát. A karalábészeleteket forgassuk lisztbe, majd a palacsintatésztába, és bő, forró zsiradékban süssük ki.

Egy finom bundás karalábé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1144 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei