Budapest tekercs

FőoldalÉdesDesszertBudapest tekercs

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Budapest tekercs hozzávalói:

Budapest tekercs elkészítése:

Verjük fel a tojásfehérjét habbá, keményre, a cukrot óvatosan adagoljuk hozzá. Keverjük össze a darált diót a liszttel, a kakaóporral és forgassuk a tojáshabba. Sütőpapíron süssük 180°C-on 15-20 percig. Közben készítsük el a tölteléket: a tejszínt verjük kemény habbá, és keverjük bele a lecsöpögtetett gyümölcsöt. Még langyosan kenjük meg a piskótát a töltelékkel, és tekerjük fel jó szorosan. A tekercs tetejét olvasztott csokoládéval díszítsük. Fogyasztás előtt néhány órára tegyük hűtőbe.

Egy finom budapest tekercs ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1121 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei