Brokkoli rizottó kecske sajtkrémmel

FőoldalFőzelékFőfogásBrokkoli rizottó kecske sajtkrémmel

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Brokkoli rizottó kecske sajtkrémmel hozzávalói:

Brokkoli rizottó kecske sajtkrémmel elkészítése:

A barnarizst megmossuk, lecsepegtetjük, és kétszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel felöntjük, sózzuk, lefedjük, és 10 percig forraljuk. Ezután a tűzről levesszük, és 20 percig duzzasztjuk. A brokkolit sós, fokhagymával fűszerezett vízben leforrázzuk, majd a rizshez keverjük. A kecskesajtot lereszeljük, lábosba tesszük, sózzuk, fokhagymával, kakukkfűvel fűszerezzük, hozzákeverjük a lisztet, vízzel felöntjük, és állandó keverés mellett felfőzzük. A rizst a kecskesajt mártással tálaljuk.

Egy finom brokkoli rizottó kecske sajtkrémmel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1462 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei