Brazilmártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBrazilmártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Brazilmártás hozzávalói:

Brazilmártás elkészítése:

A tojásokat megfőzzük és tisztítás után félbevágjuk. Sárgájukat szitán átpasszírozzuk és keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az olívaolajat, a mustárt, a fűszereket, a fehérbort és végül a borpárlatot. Jól elkeverjük és tálalás előtt lehűtjük.

Brazilmártás tippek:

Hidegen tálaljuk bundázott és roston sült halételekhez.

Egy finom brazilmártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1066 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei