Brassói káposztaFőoldal ► Húsos étel ► Főfogás ► Brassói káposzta
Idő: · Hozzávalók: 4 személyre
Brassói káposzta elkészítése:A káposztát gyaluljuk, vagy vágjuk szálasra és a nagyobb darabokra osztott hússal, sóval, egy kávéskanálnyi köménymaggal tegyük fel főni annyi vízben, amennyi az egészet ellepi. A felszeletelt szalonnát süssük ki. A tejfölt keverjük el a liszttel és a szalonna zsírjával. Ha a hús megpuhult, vegyük ki a káposztából, de tartsuk melegen. A káposztához adjuk hozzá a bekevert tejfölt, és együtt jól forrósítsuk át. A káposzta tetejére tegyük a húst és a sült szalonnát, úgy tálaljuk. Egy finom brassói káposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel! Publikálva: | Megtekintve: 1440 alkalommal | Népszerűség: 5.0
Szólj hozzá a recepthez: |
![]() ![]() |