Brassói káposzta

FőoldalHúsos ételFőfogásBrassói káposzta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Brassói káposzta hozzávalói:

Brassói káposzta elkészítése:

A káposztát gyaluljuk, vagy vágjuk szálasra és a nagyobb darabokra osztott hússal, sóval, egy kávéskanálnyi köménymaggal tegyük fel főni annyi vízben, amennyi az egészet ellepi. A felszeletelt szalonnát süssük ki. A tejfölt keverjük el a liszttel és a szalonna zsírjával. Ha a hús megpuhult, vegyük ki a káposztából, de tartsuk melegen. A káposztához adjuk hozzá a bekevert tejfölt, és együtt jól forrósítsuk át. A káposzta tetejére tegyük a húst és a sült szalonnát, úgy tálaljuk.

Egy finom brassói káposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1221 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei