Boszorkányfej

FőoldalElőételBoszorkányfej

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Boszorkányfej hozzávalói:

  • saláta levelek
  • lilahagyma
  • pirosarany
  • 1 doboz konzerv mini kukorica
  • 1 kis üveg csemege uborka
  • 3 db főtt tojás
  • 8 szelet szeletetelt toast kenyér
  • nyúl apróhús
  • őrölt koriander
  • 1 csokor póréhagyma
  • 25 dkg margarin

Boszorkányfej elkészítése:

A margarint finomra vágott metélőhagymával, korianderrel, borssal, sóval ízesítve jól elkeverjük. A pirítóst aranybarnára sütjük, és megkenjük metélőhagymás margarinkrémmel. A boszorkány szeme karikákra vágott főtt tojás és csemege uborka, közepén egy csepp pirosarannyal. Szempillát is készíthetünk rövidre vágott metélőhagymából. Az orra félbevágott mini kukoricából készül, szája pedig lilahagyma. A hajához a friss salátaleveleket vékony csíkokra vágjuk, és óvatosan belenyomkodjuk a metélőhagymás margarinkrémbe.

Egy finom boszorkányfej ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1349 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei