Borsos sajt

FőoldalElőételBorsos sajt

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borsos sajt hozzávalói:

Borsos sajt elkészítése:

A márványsajtot, a trappista sajtot és a gomolyatúrót ledaráljuk, hozzáadjuk az apróra vagdalt vöröshagymát, a vajat és a füszereket. Sóval ízesítjük, gyorsvágó géppel pépesítjük. Formákba töltjük, majd hütőszekrényben kihűtjük. A hideg sajtokat a formából kiborítjuk és durvára tört borsba forgatjuk, tálalásig zsugorfóliába csomagolva hűtőben tartjuk. Ajánlatos legalább egy napig hűtőben érlelni.

Egy finom borsos sajt ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1268 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei