Borsos gombatokány

FőoldalHúsos ételFőfogásBorsos gombatokány

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borsos gombatokány hozzávalói:

Borsos gombatokány elkészítése:

A nagyon finomra vágott hagymát, fokhagymát, zöldpetrezselymet a zsíron megfuttatjuk, átforgatjuk rajta a vékonyra szeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha a levét elfőtte, apránként borral és húslével pótoljuk, míg a gomba megpuhul.

Bármilyen semleges körettel (pirított dara, rizs, tészta, krumpli), de akár pirítóssal is adhatjuk - továbbá remek melegszendvics- vagy pizzafeltét, töltött mindenfélébe is nagyon jó töltelékalap.

Egy finom borsos gombatokány ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1237 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei