Borsmártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBorsmártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borsmártás hozzávalói:

Borsmártás elkészítése:

A zöldségféléket megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és a fűszernövényekkel együtt megpirítjuk. Az egészborsot durvára törve adjuk hozzá. Felöntjük a fehérborral és a felforralt barnamártással. Lassú forralással készre főzzük, közben ha szükséges, utánasózzuk. Tálalás előtt szitán és szűrőruhán is átszűrjük.

Borsmártás tippek:

Egy finom borsmártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2460 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei