Boros tejfölös paradicsommártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBoros tejfölös paradicsommártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Boros tejfölös paradicsommártás hozzávalói:

Boros tejfölös paradicsommártás elkészítése:

A paradicsomot nyúzuk meg, és a megtisztított vöröshagymával és a fokhagymával együtt turmixoljuk pépesre. A lisztet kevés olajon pirítsuk sárgára, majd öntsü hozzá a paradicsomos pürét és a bort. Ízesítsük sóval, törött borssal, kevés mustárral, cukorral, és - rendszeresen megkeverve - forraljuk fel. Végül keverjük el benne a tejfölt, és azzal már hagyjuk visszahűlni. (Hidegen, melegen egyaránt ehető.)

Egy finom boros tejfölös paradicsommártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1736 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei