Bőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával

FőoldalFőfogásHúsos ételBőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával hozzávalói:

  • Bőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával
  • Bőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával elkészítése:

    A malackarajt mindenhol alaposan bedörzsöljük a fűszerekkel, elősütjük, majd a gyökérzöldségekre helyezzük és az elősütésből visszamaradt fűszeres zsiradékkal leöntve 160 °C-os sütőben, malátasörrel locsolgatva megsütjük. Mikor már majdnem kész a hőmérsékletet 200 °C-ra emeljük, és a bőrt ropogósra sütjük. Káposztával és burgonyahabbal tálaljuk.

    Egy finom bőrös malackaraj, pecsenyelével, mazsolás piroskáposztával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2169 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei