Borókás törökparadicsom

FőoldalZöldségesételFőfogásBorókás törökparadicsom

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borókás törökparadicsom hozzávalói:

Borókás törökparadicsom elkészítése:

A törökparadicsomokat fa- vagy műanyag késsel megtisztítjuk. (Fém késsel nem szabad tisztítani, vágni, mert oxidálódik, megszürkül.) Ujjnyi vastag szeleteket vágunk, sóval és citromlével ízesítjük. A tojásokat felütjük, keverőtálba tesszük, sóval ízesítjük és apróra tört borókabogyóval fűszerezzük. Az előkészített szeleteket először lisztbe, majd a fűszeres tojásba mártjuk. Közepes forróságúra hevített olajban megsütjük.

Forrón tálaljuk. Ízlés szerinti mártást adunk hozzá.

Egy finom borókás törökparadicsom ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1126 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei