Bormártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBormártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bormártás hozzávalói:

Bormártás elkészítése:

A metélőhagymát, a póréhagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, majd fehérborba áztatjuk. A kb.egy óráig áztatott fűszernövényeket szitán átpasszírozzuk és a majonézhez keverjük. A borból annyit adunk hozzá, hogy megfelelő sűrűségű legyen. Végül sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük.

Bormártás tippek:

Bundázással készült halételekhez adhatjuk.

Egy finom bormártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1144 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei