Borleves

FőoldalLevesBorleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borleves hozzávalói:

  • Borleves
  • Borleves elkészítése:

    A bort forraljuk fel 4-5 percre pár szem szegfűszeggel, két-három darab fahéjjal, valamint a citrom levével és feldarabolt héjával. A tojássárgákat a cukorral keverjük ki habosra, majd egy habverővel folyamatosan keverve lassan adjuk hozzá a bort. Végül tegyük vissza a tűzre, s a habverővel addig keverjük, míg a leves kicsit besűrűsödik.

    Egy finom borleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2075 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei