Borkrém

FőoldalDesszertÉdesBorkrém

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borkrém hozzávalói:

  • Borkrém
  • Borkrém elkészítése:

    A tejszínt ízesítsük vaníliás cukorral, verjük kemény habbá, és tegyük félre. A többi hozzávalót keverjük össze, és forró vízfürdőn verjük fel, amíg habos és sűrű nem lesz, majd hagyjuk kihűlni. Ha már szobahőmérsékletű, akkor forgassuk bele a tejszínhabot. A kapott krémet töltsük tálkákba vagy poharakba, és tálalás előtt legalább három órára tegyük hűtőbe.

    Egy finom borkrém ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2152 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei