Borjúvelő ravigotte mártással

FőoldalElőételBorjúvelő ravigotte mártással

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúvelő ravigotte mártással hozzávalói:

Borjúvelő ravigotte mártással elkészítése:

A borjúvelőt langyos vízben megmossuk, a csontszilánkokat és a hártyáját eltávolítjuk. Egy megfelelő méretü edényben sós, citromleves vizet forralunk, beletesszük a velőt és 5-10 percig forraljuk. A megfőtt velőt lapátkanállal kiemeljük és gyengén sózott, citromleves hideg vízbe tesszük. Kihűtjük, majd egyenletes nagyságú darabokra vágjuk. Előhütött porcelán vagy üvegtálra tesszük, ravigotte mártással leöntjük. Salátalevelekkel és citrom szeletekkel díszítjük.

Egy finom borjúvelő ravigotte mártással ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1362 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei