Borjúsült carpaccio

FőoldalElőételBorjúsült carpaccio

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúsült carpaccio hozzávalói:

Borjúsült carpaccio elkészítése:

A borjúsültet vékony szeletekre vágjuk, és lapos tányérokra elosztjuk. A borjúlevest és a mézet felmelegítjük, hozzáadjuk az olajat, habverővel homogén mártássá keverjük, sózzuk, borsozzuk. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, összekeverjük a mártással és a carpaccion elosztjuk.

Egy finom borjúsült carpaccio ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1701 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei