Borjúragu leves

FőoldalLevesBorjúragu leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúragu leves hozzávalói:

Borjúragu leves elkészítése:

A csontot foni tesszük a hagymával, zöldpaprikával és pár szem borssal. A borjúhúst apróra vágjuk, a megtisztított zöldséget és a gombát, a kelkáposzta sárga közepét vékony szeletekre vágjuk és mindezt olajon pároljuk. Amikor megpuhult, megszórjuk liszttel, jól összekeverjük, rászurjük a csontlevet és tovább fozzük még tíz percig.

Egy finom borjúragu leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1560 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei