Borjúmáj rántva

FőoldalHúsos ételFőfogásBorjúmáj rántva

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúmáj rántva hozzávalói:

Borjúmáj rántva elkészítése:

A borjúmájat hártyájától megtisztítjuk, adagonként két-három szeletre felszeleteljük. Bécsi bundázáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást -amibe ne felejtsünk el sót tenni -, a szitált zsemlemorzsát. Felforrósított olajban megsütjük, közben megforgatjuk a szeleteket.

Sült burgonyával vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Egy finom borjúmáj rántva ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2657 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei