Borjúmáj frankfurti módon

FőoldalHúsos ételFőfogásBorjúmáj frankfurti módon

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúmáj frankfurti módon hozzávalói:

Borjúmáj frankfurti módon elkészítése:

A borjúmájat hártyájától megtisztítjuk, adagonként egy vékony szeletre felszeleteljük. A füstölt szalonnából vékony lapokat vágunk. A májszeleteket morzsolt majoránnával fűszerezzük, ráterítjük a füstölt szalonnalapokat, közepükre helyezzük a virslit, majd a májba csomagoljuk. Hústűvel vagy kihegyezett hurkapálcával összetűzzük. Bécsi bundázással bundázzuk.

Közepes hőmérsékletűre hevített olajban kezdjük el a sütést. Lassan sütjük, hogy teljesen átsüljön.

Tálalás előtt rézsútosan felszeleteljük, előmelegített tálra helyezzük. Külön salátástálban kínai kelből készült salátát adunk hozzá.

Egy finom borjúmáj frankfurti módon ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1728 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei