Borjúhússal töltött palacsinta rántva

FőoldalHúsos ételFőfogásBorjúhússal töltött palacsinta rántva

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúhússal töltött palacsinta rántva hozzávalói:

Borjúhússal töltött palacsinta rántva elkészítése:

A borjúhúst ledaráljuk, majd kevés vajon pároljuk. Sóval ízesítjük, őrölt borssal fűszerezzük, megszórjuk apróra vagdalt petrezselyemzölddel, és apró kockára vágott gombát adunk hozzá. Amikor a hús megpuhult, kevés liszttel megszórjuk, felöntjük 1 deciliter tejjel, majd beforrafjuk.

A tűzről levéve, még forrón 1 tojást elkeverünk benne.

A tejet keverőtálba öntjük, hozzákeverjük a lisztet és 3 egész tojást. Kevés sóval ízesítjük és adagonként három palacsintát sütünk.

A palacsintákat megtöltjük a borjúhústöltelékkel és felcsavarjuk. Bécsi bundázással bundázzuk. Felforrósított olajban megsütjük.

Sült burgonyával vagy salátakörettel tálaljuk. Külön majonéz alapú mártást adhatunk hozzá.

Egy finom borjúhússal töltött palacsinta rántva ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1321 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei