Borjúérmék spárgával

FőoldalZöldségesételFőfogásBorjúérmék spárgával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúérmék spárgával hozzávalói:

  • Borjúérmék spárgával
  • Borjúérmék spárgával elkészítése:

    Előző este pácoljuk be a húst mustáros páccal, és tegyük a hűtőbe érni. Másnap tisztítsuk meg a spárgát, majd sós-cukros vízbe téve forraljunk rajta egyet. Szűrjük le, tegyük félre, de a főzőlevet ne öntsük ki. A krémsajtot keverjük ki, és a spárga főzőlevével forraljuk össze úgy, hogy mártás sűrűségű legyen. Sózzuk, borsozzuk meg, majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és paradicsomot. A húst vegyük ki a hűtőből, vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk meg, majd mindkét oldalán süssük át, de ügyeljünk, hogy jó szaftos maradjon. A tányérra szedjünk spárgát, tegyük mellé a húst, és a krémsajtos mártással locsoljuk meg.

    Egy finom borjúérmék spárgával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1907 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei