Borjúbordák libamájjal töltve

FőoldalHúsos ételFőfogásBorjúbordák libamájjal töltve

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borjúbordák libamájjal töltve hozzávalói:

Borjúbordák libamájjal töltve elkészítése:

A libamájat megsózzuk, majd megfelelő méretű lábasba rakjuk, hozzáadjuk a 4-5 cikkre vágott vöröshagymát. Zsírban, lefedve sütjük meg.

A borjúszeleteket kettévágjuk úgy, hogy a csontnál ne essenek szét. Kissé kiveregetjük, majd mindegyikbe egy-egy szelet libamájat teszünk. A bordák széleit összeillesztjük, kicsit megveregetjük, hogy ne essenek szét. Megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába beleforgatjuk.

Forró, bő zsiradékban aranysárgára megsütjük.

Egy finom borjúbordák libamájjal töltve ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1132 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei