Borfelfújt konyakkal

FőoldalÉdesDesszertBorfelfújt konyakkal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borfelfújt konyakkal hozzávalói:

Borfelfújt konyakkal elkészítése:

A 10 dkg finom zsemlemorzsát kevés vajon sárgásbarnára pirítjuk. Felöntjük felerészt borból, felerészt vízből készült keverékkel és addig főzzük, amíg jó sűrű pép lesz belőle. Ha kihűlt, hozzátesszük a darált diót, a 4 tojássárgáját, a 10 dkg porcukrot és a 4 tojás keményre felvert habját. Vajjal kikent formában forró sütőben megsütjük.

Egy finom borfelfújt konyakkal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1109 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei