Bordóimártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBordóimártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bordóimártás hozzávalói:

Bordóimártás elkészítése:

Vörösborban forralunk finomra vágott vöröshagymát, durvára tört borsot és babérlevelet. A barnamártáshoz szűrjük a fűszerkivonatot, az apróra vágottfőtt csontvelőt és a húskivonatot is belekeverjük. Lassú forralással készre főzzük.Közben vajdarabkákat morzsolunk bele.

Bordóimártás tippek:

Egy finom bordóimártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1136 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei