Borbarát burgonya

FőoldalKöretFőfogásBorbarát burgonya

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borbarát burgonya hozzávalói:

Borbarát burgonya elkészítése:

A héjában főtt krumplit hámozzuk meg, karikázzuk fel és tegyük le egy kivajazott tűzálló tálba. A hagymát vágjuk finomra és fonnyasszuk meg a vajon, majd sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg aprított petrezselyemmel, öntsük rá a bort, végül forraljuk fel és ezt a lét locsoljuk a krumplira. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön süssük, amíg a burgonya megpirul.

Egy finom borbarát burgonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1077 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei