Borban párolt káposzta

FőoldalZöldségesételFőfogásBorban párolt káposzta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Borban párolt káposzta hozzávalói:

Borban párolt káposzta elkészítése:

A káposztát apróra vágjuk és lesózzuk. Az olajon megpirítjuk a cukrot, majd a hagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a káposztát, és fedő alatt pároljuk. Amikor már majdnem kész, beletesszük az ecetet, köményt, bort és pár percig főzzük. Akkor jó, ha egy kicsit ropogós marad. Fagyasztható is.

Egy finom borban párolt káposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1149 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei