Bolgármártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBolgármártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bolgármártás hozzávalói:

Bolgármártás elkészítése:

A paradicsomot megtisztítjuk, negyedekre vágjuk és a zellerlevéllel, vöröshagymával főni tesszük. Ha kész, szitán átpasszírozzuk. Zellert tisztítunk, apró kockára daraboljuk és vajban megpároljuk. Ha megpuhult, liszttel megszórjuk, finomra vágott petrezselymet adunk hozzá és felöntjük a paradicsomlével. Sóval, cukorral ízesítjük, őrölt borssal fűszerezzük. Paradicsompürével javíthatunk a sűrüségén. Tálalás előtt vajdarabkákat keverünk bele.

Bolgármártás tippek:

Egy finom bolgármártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1117 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei