Bolgár saláta

FőoldalElőételBolgár saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bolgár saláta hozzávalói:

Bolgár saláta elkészítése:

Az uborkát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd egyenletesen besózva állni hagyjuk. A zöldpaprikát, a paradicsomot és az almát apró kockára vágjuk. A mustárt az olajjal simára keverjük, hozzáadjuk a citromlét és az apróra vágott vőröshagymát. Sóval és borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a kinyomkodott uborkát és a többi megvágott zöldségféléket. Hűtőszekrényben jól lehűtjük, tálaláskor juhtúrót morzsolunk a tetejére.

Egy finom bolgár saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2815 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei