Böjtös fasírt, hallal

FőoldalHúsos ételFőfogásBöjtös fasírt, hallal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Böjtös fasírt, hallal hozzávalói:

Böjtös fasírt, hallal elkészítése:

Csöpögtessük le a halról az olajat. A halat törjük össze, keverjük hozzá a túrót, az apróra vágott petrezselymet, a nyers tojásokat, a reszelt sajtot és egy kis sót. A masszát jól dolgozzuk össze - ha nem elég kemény, adjunk hozzá még reszelt sajtot -, majd vizes kézzel formázzunk belőle pogácsákat. A lapos gombócokat forgassuk lisztbe, és kevés vajon mindkét oldalán süssük pirosra. Ciromkarikákkal díszítve máris tálalható.

Egy finom böjtös fasírt, hallal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1457 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei