Böjtös burgonyaleves

FőoldalLevesBöjtös burgonyaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Böjtös burgonyaleves hozzávalói:

Böjtös burgonyaleves elkészítése:

A meghámozott és apró kockára vágott burgonyát másfél liter vízben feltesszük főzni. Közben sózzuk, babérlevelet, erőleves-kockát, megtisztított egész hagymát teszünk bele. Amikor puhára főtt a burgonya, a babérleveleket kivesszük. Lisztes tejföllel behabarjuk, egyet még forraljuk, majd kevés ecettel savanyítjuk.

Egy finom böjtös burgonyaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1625 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei