Bográcsgulyás

FőoldalLevesBográcsgulyás

Idő: · Hozzávalók: 6 személyre

Bográcsgulyás hozzávalói:

Bográcsgulyás elkészítése:

A húsokat, szívet, májat megtisztítjuk, falatnyi kockára vágjuk. A szalonnát apró kockára vágva megpirítjuk, kiszedjük a zsírjából. A zsíron üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a húsokat (kivéve a baromfimájat, azt csak az utolsó 10 percben főzzük a többi hozzávalóval), és addig pirítjuk, míg kifehéredik. Hozzákeverjük a pirospaprikát, és azonnal felengedjük. Sózzuk, beletesszük a paprikát és a paradicsomot, a további fűszereket. Lassú tűzön főzzük, míg a hús félig megpuhul, majd hozzátesszük a kockára vágott krumplit, és készre főzzük. Végül csipetkét főzünk bele.

Egy finom bográcsgulyás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1744 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei