Bodzachutney (szósz)

FőoldalKöretFőfogásBodzachutney (szósz)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bodzachutney (szósz) hozzávalói:

Bodzachutney (szósz) elkészítése:

A leszemezett bodzát negyed óráig főzzük, majd szitán áttörjük. A felezett szőlőszemeket, negyedbe vágott hagymákat, felcsíkozott körtéket, zellergumót az ecettel és a borral nagy lángon főzzük, miközben folyamatosan hozzáadjuk a cukrot, a gyömbért, a szegfűszeget és a szitán áttört bodzát. Majd némi kevergetés mellett, kislángon sűrűre főzzük. Végül sóval, cayenneborssal ízesítjük. Majd üvegekbe töltjük és lezárjuk. Sültekhez, felvágottakhoz és szárnyasokhoz köretként tálaljuk.

Egy finom bodzachutney (szósz) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1913 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei