Birsalma leves

FőoldalLevesBirsalma leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Birsalma leves hozzávalói:

Birsalma leves elkészítése:

A birsalmát megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük, lábasba tesszük, felöntjük vízzel, feltesszük főni, beletesszük a fahéjat, szegfűszeget, gyömbért, citromhéjat. Azután kikeverjük a lisztet a cukorral, kevés vízzel, forráskor hozzáöntjük a leveshez, 8-10 percig hagyjuk a takaréklángon, majd levesszük, és kész.

Egy finom birsalma leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1466 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei