Bigard-mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBigard-mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bigard-mártás hozzávalói:

  • Bigard-mártás
  • Bigard-mártás elkészítése:

    A kristálycukrot serpenyőben karamellszínűre pirítjuk.Ecetet és barna alaplét öntünk hozzá. Hidegvízben elkevert burgonyakeményítővel sűrítjük. Hozzáadjuk a vékony metéltre vágott narancshéjat.Narancslével és curacao likőrrel ízesítjük.

    Bigard-mártás tippek:

    Egy finom bigard-mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1709 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei