Biborosmártás - Kardinálismártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBiborosmártás - Kardinálismártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Biborosmártás - Kardinálismártás hozzávalói:

Biborosmártás - Kardinálismártás elkészítése:

Besamelmártást készítünk, rákvajat, sót és fűszereket adunk hozzá. Tálalás előtt borpárlattal ízesítjük, valamint a tejszínben elkevert tojások sárgájával dúsítjuk.

Biborosmártás - Kardinálismártás tippek:

Rákételekhez, főtt és párolt halételekhez adjuk.

Egy finom biborosmártás - kardinálismártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1217 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei