Beregi szílvásétel

FőoldalDesszertÉdesBeregi szílvásétel

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Beregi szílvásétel hozzávalói:

Beregi szílvásétel elkészítése:

Az aszalt szilvát odatesszük főni. Levébe pici sót, kevés cukrot csurgatunk. Félkész állapotában egy kanál szilvalekvárt teszünk bele. Mielőtt teljesen megfő a szilva, elkészítjük a habarást: pici sóból, cukorból, tojásból, lisztből, tejből. Csomómentesre kavarjuk, és a leveshez adjuk. Összefőzzük. Ízlés szerint 1-2 csomag vaníliás cukorral ízesítjük.

Egy finom beregi szílvásétel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 943 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei