Bercy-mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBercy-mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bercy-mártás hozzávalói:

Bercy-mártás elkészítése:

A finomra vágott vöröshagymát kevés vajban megfonnyasztjuk, felöntjük fehérborral, hozzáadjuk a halkivonatot, majd a tojások sárgáját, és habverővel simára keverjük. A tűzről levesszük, nehogy a tojás kicsapódjon, majd ízesítjük, és vajdarabkákat keverünk bele.

Bercy-mártás tippek:

Párolt halételekhez, gratinírozáshoz használjuk.

Egy finom bercy-mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1084 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei