Békacomb rántva

FőoldalHúsos ételFőfogásBékacomb rántva

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Békacomb rántva hozzávalói:

  • Békacomb rántva
  • Békacomb rántva elkészítése:

    A megtisztított békacombokat megmossuk, megtöröljük, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk. Tálba tesszük, olajat, citromlevet csepegtetünk rá. Hozzátesszük az 1 gerezd fokhagymát és összekeverjük. Ebben a pácban tarjuk egy éjszakán át a hűtőben.

    Sütés előtt megsózzuk, bundázzuk, majd bő zsírban kisütjük.

    Forrón tálaljuk, tetejére bő zsírban ropogósra rántott zöldpetrezselymet halmozunk. Külön tartármártást adunk hozzá.

    Egy finom békacomb rántva ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3716 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei