Bécsi szelet

FőoldalHúsos ételFőfogásBécsi szelet

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bécsi szelet hozzávalói:

Bécsi szelet elkészítése:

A borjúfelsálból adagonként egy nagy szeletet vágunk, húsverő kalapáccsal megütögetjük, megsózzuk. Bécsi bundázással bundázzuk, felforrósított olajban megsütjük. Sütés közben megfordítjuk. A megsült bécsi szeleteket csepegtetőrácsra kiszedjük

Előmelegített tálra hasábburgonyát halmozunk, mellétesszük a bécsi szeletet. Citromszelettel, ajókagyűrűvel és cikkekre vágott, főtt tojással díszítjük.

Egy finom bécsi szelet ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1486 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei