Becsavarodott debreceni roston

FőoldalHúsos ételFőfogásBecsavarodott debreceni roston

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Becsavarodott debreceni roston hozzávalói:

  • 4 pár debreceni
  • 30 dkg húsos füstölt szalonna

Becsavarodott debreceni roston elkészítése:

A debreceni bőrét (ha szükséges) lehúzzuk és a kolbászkákat egyenként hajszálvékony szalonnaszeletekbe göngyöljük. Faszénparázson forgatva addig sütjük, amíg a szalonna pirossá és ropogóssá nem válik.

Egy finom becsavarodott debreceni roston ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1103 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei