Batthyány rizs

FőoldalKöretFőfogásBatthyány rizs

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Batthyány rizs hozzávalói:

Batthyány rizs elkészítése:

A rizst finomra vágott vöröshagymával tegyük forró zsírra, s pirítsuk vajsárgára. Szórjuk meg sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel és öntsük fel forró erőlevessel. (A rizs térfogata kétszeresének megfelelő mennyiségű lére van szükség.) Fedjük le, s közepesen meleg sütőbe téve pároljuk meg. Mire a levét felszívja, megpuhul. Ekkor villával lazítsuk fel, és a tetejére morzsoljunk kevés vajat.

Egy finom batthyány rizs ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1567 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei