Bársonyos mártás (Sauce veloutée)

FőoldalMártás, sodóFőfogásBársonyos mártás (Sauce veloutée)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bársonyos mártás (Sauce veloutée) hozzávalói:

Bársonyos mártás (Sauce veloutée) elkészítése:

Készítsünk világos rántást, azt öntsük fel 8 dl alaplével, keverjük simára, lassan, alaposan forraljuk ki, majd a végén szűrjük át. A bársonyos mártás jellegét az az alaplé adja meg, amit a felöntésnél használunk: így dolgozhatunk egyszerű csont-alaplével, szárnyas-alaplével, vagy akár hal-alaplével.

Egy finom bársonyos mártás (sauce veloutée) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1256 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei