Barnarizses kelkáposzta főzelék

FőoldalFőzelékFőfogásBarnarizses kelkáposzta főzelék

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barnarizses kelkáposzta főzelék hozzávalói:

Barnarizses kelkáposzta főzelék elkészítése:

A barnarizst kevés forró olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, másfélszeres forró vízzel felöntjük, 5 percig forraljuk lefedjük és a tűzről levéve 20 percig duzzasztjuk. A finomra vágott vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott kelkáposztát, sózzuk, fokhagymával és majorannával fűszerezzük, kevés vízzel felöntjük, és majdnem puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a párolt rizst.

Egy finom barnarizses kelkáposzta főzelék ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1170 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei