Barnamártás (spanyol mártás)

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarnamártás (spanyol mártás)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barnamártás (spanyol mártás) hozzávalói:

Barnamártás (spanyol mártás) elkészítése:

A zöldséget kockázzuk fel, a vöröshagymát (héjastól) vágjuk negyedekbe. A feldarabolt csontot egy nagy edényben erős tűzön, kis kanál zsiradékon pirítsuk sötétre, adjuk hozzá a hagymát, a zöldségeket, a borsot, és pirítsuk tovább, majd a paradicsompürét beletéve még egy pár percig erős tűzön forgassuk (ez a tomatizálás). Öntsük rá a vörösbort, majd felforrás után lassú tűzön főzzük 3-4 órát, az elfőtt levet mindig kis vízzel pótoljuk. Passzírozzuk át, majd a fazékba visszatéve sűrítsük be a felére.

Egy finom barnamártás (spanyol mártás) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1401 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei