Barnamártás (spanyol mártás)

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarnamártás (spanyol mártás)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barnamártás (spanyol mártás) hozzávalói:

Barnamártás (spanyol mártás) elkészítése:

A barna alaplét felforraljuk. A lisztet szárazon barnára pirítjuk. Az alaplét állandó keverés mellett a száraz rántáshoz öntjük és forraljuk. Közben sóval és vörösborral ízesítjük.

Barnamártás (spanyol mártás) tippek:

Barna húsú halakhoz külön csészében, vagy a halra öntve tálaljuk.

Egy finom barnamártás (spanyol mártás) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1908 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei