Barna zománcmártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarna zománcmártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barna zománcmártás hozzávalói:

Barna zománcmártás elkészítése:

Az elkészített barnamártást felforraljuk, hozzáadjuk a felolvasztott aszpikot és lassú forralással főzzük. A főzés közben keletkezett habot, és az esetleges zsírt leszedjük. Szűrőn, majd szűrőruhán átszűrjük. Végül borpárlattal ízesítjük. Hideg halételek átvonására használhatjuk.

Barna zománcmártás tippek:

Egy finom barna zománcmártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1082 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei