Barna sonkamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarna sonkamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barna sonkamártás hozzávalói:

Barna sonkamártás elkészítése:

A sonkát apróra vagdaljuk, és kevés vajon megpároljuk. A barnamártást felforraljuk, gombakivonattal ízesítjük, majd hozzáadjuk a vajon párolt sonkát. Összeforraljuk és utánasózzuk. Tálalás előtt pár csepp borpárlatot keverünk bele.

Barna sonkamártás tippek:

Hideg vérű állatokból (hal, rák, béka, csiga stb.) készült ételekhez adhatjuk.

Egy finom barna sonkamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1220 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei